2014-04-11 02:23:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - önre mosolyog a szerencse

Napi horoszkóp április 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Április elején még lehetett a legviccesebb, de ma már vigye túlzásba a bolondozást, mert még a végén a feljebbvalói is bolondnak néznék. Zseniálisnak hitt ötleteit először beszélje meg a társával, vagy a legjobb barátjával!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Hajlamos mindig a másikban keresni a hibát. Nyugodjon meg a barátai jót akarnak önnek. Ezért ha figyelmeztetik a hibáira, nem kell megsértődnie. Hozza magát formába a nyárra: fusson, ússzon, biciklizzen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Sok pénzre számíthat, de ne költse el mindet, hanem tartogasson belőle a nyárra is! Most új barátokat is szerezhet. Azok között is érdemes körülnéznie, akiket eddig strébernek, vagy talpnyalónak tartott. Nem is olyan rosszak, mint gondolta volna.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Most önre mosolyog a szerencse, de könnyen elszalaszthatja, ha folyton csak veszekszik. Ha mással nem is bírja megállni, legalább a főnökével ne vitatkozzon! Étkezzen végre egészségesebben, egyen több zöldfélét! Vigyázzon, mert meghízhat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Bármilyen nyugtalannak is érzi magát, a nyár még messze van, és önnek rengeteg a dolga, ha a vágyott nyaralásra valót elő akarja teremteni. A száját pedig ne jártassa feleslegesen, nehogy kikotyogjon valami olyasmit, amit később megbánhat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Rengeteg a barátja és a társaság középpontjává lehet a mai napon. Még tán valamilyen vezetői feladattal is megbízhatják, egy kisebb közösség élére állhat. Itt a tavasz, próbáljon ki valami új stílust: irány a fodrász!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ne legyen mérges, ha kinevet másokat, tűrje el, hogy ők is ezt teszik önnel. Ha túl sok az energiája, inkább találjon ki valami hasznos munkát, s ne a nyelvét köszörülje másokon. Ha kevés a pénze, ma találhat olyan munkát is, amivel szerezhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A főnökeit is meglepheti mai teljesítményével, de ne legyen mindig komoly, a barátaira is gondoljon, mert a végén még elfeledkeznek önről. A nyelvtanulás önnek mindig is jól ment, belekezdhet egy újba is. Dobja fel a környezetét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Jól nézzen körül, amerre jár, mert lehet, hogy az utcán valami hever az ön számára! Valamilyen új sportban sok öröme lehet, de csak ha ez egyszer kitartónak is bizonyul. A barátaival ne veszekedjen, vegye elő a humorérzékét!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A kisállatok iránti szeretete nagyon jó, de ne viselkedjen úgy, mint egy aranyhörcsög! Lehet, hogy még ön is meglepődik azon, hogy mennyit változott. Hát még a barátai! Ha össze vagy zavarodva, jót tesz egy kis kikapcsolódás a barátokkal.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Mindig is szerette meglepni az ismerőseit az egyéni stílusával. Nem minden ruha való a munkahelyre! Legyen önmaga, ne hagyd, hogy a divat mondja meg, hogy kicsoda ön valójában! Ma mindenki egyéni akar lenni. S épp ettől lesz átlagos.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Álmodozó, s az álmait néha már valóságnak érzi. Hallgasson zenét, táncoljon, az illik most a lelkivilágodhoz. Ne hordjon ma magánál túl sok pénzt, mert széptszórtsága miatt könnyen elveszítheti, vagy elköltheti mindet.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: